Prev Next

KAFE ZEBRANO

Prodaje se kafe Zebrano u Kozarskoj Dubici. Kafić se nalazi u centru grada.

Opširnije...

KUĆA U CENTRU

Prodaje se kuća na sprat u Ulici Desanke Maksimović, u strogom centru Kozarske Dubice.

Opširnije...

O nama

Agencija „MediLink“ vrši uslugu posredovanja pri prodaji i kupovini nekretnina. Medilink d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2000. godine stranim ulaganjem. Preduzeće trenutno broji 6 zaposlenih, s tendencijom daljnjeg proširenja. Naš tim sačinjavaju perspektivni i stručni kadrovi, sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima posredovanja pri prodaji nekretnina, marketinga, web dizajna, grafičkog dizajna, kreiranja baza podataka i računovodstvenih usluga.

 

Kako to funkcioniše?

- Obratite nam se kako bismo zaključili ugovor o posredovanju.

- Nakon potpisanog ugovora mi izlazimo na teren i detaljno fotografišemo nekretninu. Za potpisivanje ugovora o posredovanju pri prodaji potrebna Vam je lična karta i dokumentacija vezana za samu nekretninu, tj. kopija katastarskog plana i posjedovnog lista.

- Nakon fotografisanja, naši dizajneri pripremaju oglas za internet i štampane medije. Takođe, na nekretninu se postavlja naša reklama.

- Mi oglašavamo Vašu nekretninu na 28 zakupljenih internet sajtova vezanih za nekretnine, uključujući i našu redizajniranu stranicu http://www.nekretnine-kd.com/. Sav trošak reklamiranja snosi agencija MediLink.

- U vaše ime pregovaramo sa kupcima i potencijalne interesente upućujemo na Vas direktno.

- U slučaju prodaje prodavac je ugovorom obavezan da Agenciji isplati proviziju u visini 3% od ostvarene kupoprodajne cijene. U slučaju da se nekretnina ne proda, ugovor se može produžiti ili raskinuti. Ugovor se zbog dinamike prodaje pravi na period od 12 mjeseci, po dogovoru i na duže vrijeme.

 

Ukoliko ste zainteresovani za određenu nekretninu ili želite da se Vaša nekretnina pojavi na našim stranicama, kao i za sve ostale informacije, obratite nam se lično svakim radnim danom od 09:00-17:00h u našim kancelarijama u Kozarskoj Dubici (iza Kina), emailom ili telefonski.

 

Agencija MediLink

Svetosavska bb

Kozarska Dubica

T: +387 (0)52/424-640

F: +387 (0)52/424-630

M: +387 (0)66/113-211

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

W: http://www.nekretnine-kd.com/

W: http://www.medilink-doo.com/

 
Nekretnine Banja Luka

Pretraga

Kalkulator kredita

Unesite vaše podatke (cijenu nekretnine i td.) da bi ste izračunali kolika će vam biti mjesečna rata

Vaša mjesečna rata (KM)
Agent Login